Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

huis te koop lierde

In de laatste 24u hebben we de nieuwe advertenties toegevoegd. Woonhuis te koop Lierde - Huis Nieuwbouw Sint-Maria-Lierde 4 kamers huis Nieuwbouw.


Landelijk Wolfskap House Styles House Home

INSTAPKLARE BUNGALOW MET 2 SLP VERANDA EN GARAGE Deze instapklare bungalow is gelegen in een rustige zijstraat van Lierde.

. Gelijkvloers met inkomhal garage 1 wagen leefruimte keuken en badkamers beide te renoveren. Nieuwbouw sleutel-op-de-deur woning op een zuid-westelijk gerichte en brede bouwgrond met verzicht en groenscherm. 2013 ligt in een aangename woonwijk. Woning Te koop Half open bebouwing op perceel grond van 19a.

Nieuw te bouwen open bebouwing te Sint-Martens-LierdeVoorbeeldwoning. Indeling vrij te kiezenOnze woningen worden afgewerkt met standaard duurzame k. Huizen te koop in Lierde. Op te frissen familiewoning met 4 slaapkamers en tuin.

Woonhuis te koop Hemelveerdegem - Huis Tuin. Boerderijtje om verder te renoveren met stalling en tuin op 8 a 11 ca 811 m2 met achteraan een mooi uitzicht op weiden en natuur. 502 enkel op afspraakGelegen in de landelijke gemeente Lierde ontmoet U deze half open bebouwing die opgericht werd in 1957. Wilt u een huis kopen in Lierde en meer specifiek in Deftinge.

Huis te koop in Lierde 3 slpks. Maak dan zeker een automatische zoekopdracht aan zodat we je per mail op de hoogte kunnen houden van het nieuwste aanbod dat voldoet aan jouw criteria. 201 1STE BEZOEKDAG OP AFSPRAAK 0488858184 Landelijk gelegen charmant te renoveren woning op 679m² met zonnige tuin. Huis te koop Nieuwbouwproject 9570 Sint-Maria-Lierde.

Bekijk deze panden rondom Lierde. Onze woningen worden afgewerkt met standaard duurzame kwalita. Misschien zijn er andere interessante woningen te koop in Lierde. Lierde Tempel 81 340 000.

Het achterste gedeelte met een oppervlakte van 1083 are ligt in agrarisch gebied en wordt momenteel nog verpacht. Half open bebouwing op perceel grond van 19a 52ca. Kijk- en biedmoment zat. Huis te koop in sint-maria-lierde 9570 appartement te koop in sint-maria-lierde 9570 - immo sint-maria-lierde 9570 of een woning te koop in sint-maria-lierde 9570.

Of wacht je liever ons nieuwste aanbod af. 3122566 Huis met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. Toegang met voertuig tot de tuin langs de zijkant van de won. Bekijk het aanbod in een specifieke regio van Lierde.

Inkomhal salon eetplaats keuken en badkamer met toilet ligbad en enkele wastafel. Indeling vrij te kiezen. Huis te koop lierde. De woning gelegen op een perceel grond van 6a 81ca met een bruikbare oppervlakte van 130m² is als volgt ingedeeld.

Huis te koop - lierde 9570 - Immoweb. Immo zoekertjes in sint-maria-lierde 9570 op basis van prijs slaapkamers en badkamers of kies voor een nieuwbouw te koop in sint-maria-lierde 9570. Dorpstraat 103 Lierde ref. Bevindt zich in 9570 Deftinge Lierde Provincie Oost-Vlaanderen.

Huis te koop - 9570 Lierde St-Maria-Lierde Deftinge 15 zoekertjes gevonden Bewaar uw zoekcriteria en ontvang een e-mail met nieuwe zoekertjes. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Voorstelling is een voorbeeldwoning met vrij te kiezen indeling. De woning is gelegen op een perceel grond van 19a 52ca.

De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 171 m² als volgt ingedeeld. Landmeetkundig bureel Diensten Schattingen Contact. Nieuw te bouwen woning te Sint-Martens- Lierde type halfopen bebouwing. Nieuw te bouwen halfopen bebouwing te Lierde Voorbeeldwoning.

Gentse Steenweg 14 9570 Hemelveerdegem. Gelijkvloers met inkomhal garage 1 wagen leefruimte keuken en badkamers. Op te frissen familiewoning met 4 slaapkamers en tuin. Zeer ruime woning op een perceel van ruim 6are.

Vastgoedprijzen in de regio. Je kan van elk pand fotos en informatie bekijken of zelf meteen contact opnemen met de makelaar. Huis 9570 Lierde 350000 171 m² 3 slpk. ERA heeft 0 huizen te koop in Lierde.

3091461 Huis met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. Huis te koop in Lierde. 6 maanden 3 slaapkamers 1 badkamer 141m2. Het gezochte eigendom is reeds offline of bestaat niet.

Home Te koop Te huur Nieuwbouw Verkocht Mijn favorieten. Gelegen in het hartje van de vlaamse ardennen te deftinge een deelgemeente van lierde zeer landelijk en rustig gelegen laten wi. Huis te koop in Lierde 3 slpks. Gelegen in de landelijke gemeente Lierde laten wij U graag kennismaken met deze gerenoveerde half open bebouwing.

Helaas zijn er momenteel geen huizen te koop in Lierde. Te koop woningen in Deftinge Lierde. Ruime inkomhal met pivoterende voordeur en lichtrijke open leefruimte met open keuken. Deze energiezuinige instapklare woning bouwj.

Aanbevolen Nieuwste Laagste prijs Hoogste prijs Slaapkamers Badkamers Bewoonbare oppervlakte Grondoppervlakte. 1 dag 4 slaapkamers 2 badkamers 300m2. Immo te koop in Deftinge 9570 Immo te koop in Hemelveerdegem 9571 Immo te koop in Lierde 9570 Immo te koop in Sint-Maria-Lierde 9570 Immo te koop in Sint-Martens-Lierde 9572. Lierde 240 m² 1038 m² 3 kamers 1 badkamer huis Tuin gerenoveerd Garage.

Ontdek alle huizen te koop in Lierde deelgemeenten op Zimmo. Klik voor meer info. De woning opgericht in. Zeer ruime woning op een perceel van ruim 6are.

3 kamers 240 m². Huis te koop in Sint-Martens-Lierde 9572 9572 Sint-Martens-Lierde Lierde Provincie Oost-Vlaanderen. Ontdek de huizen en villas te koop in Deftinge 9570.


Pin Op Houses


Lierde Muizenholstraat 20 Beeldbank Onroerend Erfgoed


Pin Op Droomhuizen


Domein Te Koop 2970 Schilde Huis Buitenkant Buitenkant Huizen Architectuur


Huis Leie House Styles Architecture House

Post a Comment for "huis te koop lierde"